Köle miyiz? yoksa Asistan mı?

       Harran üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde cumhurbaşkanlığı genelgesi ile uygulanan esnek mesai sonrası asistan hekimlerin mesai doldurmadıkları gerekçesiyle verilmeyen nöbet ücretleri ile ilgili defalarca görüşülmüş olup ağır yük altında çalışan asistan hekimler pandemi süreciyle ekonomik kaygılar ile başbaşa bırakılmıştır.

     Yapılan bu yanlışın bir an önce düzeltilmesi gerekliliğini burdan tekrar vurguluyor ve bu nedenle idare ile görüşülmesine engel olunan Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Asistan Hekimlerin yanında olduğumuzu bildiriyoruz.

     Pandeminin hız kesmeden devam ettiği bu günlerde; tüm enerji ve motivasyonunu bu mücadeleye veren asistan hekimlerin çabalarını görmezlikten gelmeyin ve ekonomik haklarına el koymayın.

Şanlıurfa Tabip Odası Asistan Hekim Komisyonu



Ara